Biffspyd med agurk- og mangosalsa

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Disse deilige biffspydene er penslet med en blanding av sriracha og olivenolje, som gir en pirrende pikant smak. Mango og agurk er tilbehør som gjør dette måltidet godt balansert på smak og veldig veldig godt. 

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biffkjøtt
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk. lime

Agurk- og mangosalsa:

  • 1 stk. mango
  • 1 stk. agurk
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 stk. vårløk
  • 2 stilker frisk mynte

Slik gjør du

Server grillspydene med agurk- og mangosalsa og med båter av lime. Press lime over maten underveis. Det frisker godt opp og gir en herlig smak til både kjøttet og salsaen.