Biffgryte med søtpotet og quinoa

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gode, varme gryter blir det aldri for mange av. Her er møre biffstrimler av norsk kvalitet blandet med utenlands inspirasjon i form av søtpotet, quinoa, tomat og krydder - både smakfullt og supersunt!

Ingredienser

porsjoner
  • 2 båter hvitløk
  • 600 g søtpotet
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 boks hakket hermetiske tomater (à 400 g)
  • 8 dl vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 1,75 dl quinoa
  • 600 g biffkjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 boks hermetiske svarte bønner (à 285 g)
  • 1 - 2 ts chilipulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss grovhakket frisk kruspersille

Slik gjør du

bar

Anrett biffgryten i en stor skål eller mindre porsjonsskåler. Dryss på grovhakket kruspersille til pynt.