Biff Creole

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.

Kreolsk mat byr på spennende smakskombinasjoner fra Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre av gode krydrede, men rene smaker. Reker og biff er en kombinasjon som er vanlig i det kreolske kjøkken.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. biff av ytrefilet storfe à 150 g
  • 2 ss margarin til steking

Krydret tomatsaus:

  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 1 ts kajennepepper
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts sukker

Grønnsaker:

  • 1 stk. frisk ananas
  • 4 stk. pak choy
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 ts salt

Reker:

  • 500 g reker (m/skall)
  • 1 stk. rød chili
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

Server biffene straks med grønnsaker, tomatsaus og reker.