Lagre

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 4 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. strimlet kinakål
  • 2 stk. revet gulrot
  • 2 ss vann

Woksaus:

  • 1 ss grovt peanøttsmør
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 3 ss soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

321kcal

Energi

18.6g

Fett

30.8g

Protein

6.7 g

Karbohydrat

3.7mg

Jern

Del

Biffwok med kål og peanøtter

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne sunne wokoppskriften er med biffstrimler, kinakål og gulrot. Woksausen lager du selv av appelsinjuice, soyasaus og peanøttsmør. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 4 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. strimlet kinakål
  • 2 stk. revet gulrot
  • 2 ss vann

Woksaus:

  • 1 ss grovt peanøttsmør
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 3 ss soyasaus
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

321kcal

Energi

18.6g

Fett

30.8g

Protein

6.7 g

Karbohydrat

3.7mg

Jern

Slik gjør du

  1. Ha halvparten av oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter. Stek biffstrimlene i to omganger og ha dem over på en tallerken.
  2. Sett stekepannen tilbake på platen og juster varmen litt ned. Tilsett resten av oljen, kinakål, gulrot og vann. Fres raskt i 1 minutt eller til kålen begynner å falle sammen.
  3. Ha kjøttet tilbake i pannen og tilsett peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Bland alt godt og server med en gang!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant