Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Wrap med fårikål

Wrap med fårikål

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g kokt fårikålkjøtt (rester)
  • 100 g kokt hodekål (rester fra fårikål)
  • 1 ss honning
  • 1 ss chilipaste (gochujang)
  • 1 ss smør
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,25 stk. spisskål
  • 0,25 stk. isbergsalat
  • 4 stk. lefse
  • 4 ss sriracha majones
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. lime

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av fårikål og lyst til å løse middagen rask og godt? Lag en wrap av restene, sammen med honning, litt styrke fra gochujang, lime og sprø grønnsaker. Perfekt til en digg og rask lunsj eller middag når du vil bruke fårikålrestene dine på en kreativ måte. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g kokt fårikålkjøtt (rester)
  • 100 g kokt hodekål (rester fra fårikål)
  • 1 ss honning
  • 1 ss chilipaste (gochujang)
  • 1 ss smør
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,25 stk. spisskål
  • 0,25 stk. isbergsalat
  • 4 stk. lefse
  • 4 ss sriracha majones
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Rull den sammen og ta et stort jafs! Har du ikke rester å lage wrap av finner du oppskrift på fårikål her.

Wrap med fårikål

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB13 05.12.2025 06:51:37