Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Julewraps

Wrap med julepølse

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g medisterpølse
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 2 dl lettrømme
  • 1 glass lite salsa
  • 8 stk. lefse eller avlang lompe
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Potetlomper med julepølse og fargerike grønnsaker er en knallgod og superkjapp rett som hele familien vil like. Varier retten med de grønnsakene du har for hånden og bytt gjerne ut salsasausen med en god sennep!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g medisterpølse
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 2 dl lettrømme
  • 1 glass lite salsa
  • 8 stk. lefse eller avlang lompe

Slik gjør du

Du trenger: Medisterpølser, olje, cherrytomater, salatblanding, mais, lettrømme, salsa og lomper eller lefser.

  1. Del pølse i fire, så i to på langs og fjern skinnet. Skjær hver halvdel i tynne skiver på skrå.

  1. Stek pølsebitene i en stekepanne med olje på middels varme til de får en gyllen farge.

  1. Fordel salat, mais, halve tomater  og rømme på lefsene. Ha på pølser og salsa, brett sammen og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7026, server:MP-PRD-WEB14 29.11.2023 19:53:35