Tacosuppe
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
TACO! Helgekos og superfavoritt hos de fleste nordmenn! Kanskje er det den gode kryddersmaken som gjør at vi elsker taco? Det er ingen grunn til ikke å ta smakene med seg videre inn i nye retter, iallfall. Her har du en varmende og god suppe, som godt kan lages av restene fra fredagstacoen, gjerne sammen med noen av grønnsakene innerst i grønnsaksskuffen.
Ingredienser
4 porsjoner
-
1 stk. hakket løk -
1 stk. gulrot i små biter -
2 båter finhakket hvitløk -
2 ss nøytral olje til steking -
300 g karbonadedeig eller annet kjøtt -
1 pose tacokrydder -
1 l kjøttbuljong (utblandet) -
1 boks hermetiske kikerter -
0,5 boks hermetiske maiskorn -
1 boks hermetiske tomater -
1 ss maisenna utblandet i vann
Slik gjør du
Server suppen rykende varm med revet ost og tortillachips.
Tips: Har du kjøttrester, mais, tomater eller andre grønnsaker igjen fra tacomiddagen, kan du fint bruke dem i suppen, eller servere dem i skåler ved siden av så alle får ta det de ønsker.