Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Superraske piroger

Ingredienser

  • 1 boks pizzafyll med kjøtt (á 820 g)
  • 1 pk ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 150 g blåmuggost
  • 1 stk. egg til pensling
Del

Superraske piroger

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Disse små, fylte bakverkene er superpopulære i Finland, Polen og Russland. Finnes ingen grunn til at de ikke skulle få samme status her i Norge! Sett i gang med matlagingen, på 20 minutter er du i spisemodus!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

  • 1 boks pizzafyll med kjøtt (á 820 g)
  • 1 pk ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 150 g blåmuggost
  • 1 stk. egg til pensling

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 225 °C. 

  1. Rull ut pizzadeigen og skjær den i firkanter på 12 x 12 cm.
  2. Del blåmuggost i biter. Legg 1 ss pizzafyll og en bit ost på hver firkant. 
  3. Visp egg og pensle det rundt deigkantene slik at deigen ”limer” seg sammen. 
  4. Brett det ene hjørnet av deigen over til det motsatte hjørnet slik at du får en trekant.
  5. Stek pirogene midt i ovnen i 10 - 12 minutter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 22.03.2023 02:01:42