Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Superraske piroger

Superraske piroger

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk ferdig pizzafyll med kjøtt (á 500 g)
  • 1 pk ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 150 g blåmuggost
  • 1 stk. egg til pensling
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Piroger er deilige, små bakverk som er superpopulære i mange land. Gjør det superenkelt og lag din versjon av pirogene med ferdig deig og kjøttsaus fra butikken, eller tryll med en kjøttdeigrest og litt tomatsaus! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk ferdig pizzafyll med kjøtt (á 500 g)
  • 1 pk ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 150 g blåmuggost
  • 1 stk. egg til pensling

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 225 °C. 

  1. Rull ut pizzadeigen og skjær den i firkanter på 12 x 12 cm.
  2. Del blåmuggost i biter. Legg 1 ss pizzafyll og en bit ost på hver firkant. 
  3. Visp egg og pensle det rundt deigkantene slik at deigen ”limer” seg sammen. 
  4. Brett det ene hjørnet av deigen over til det motsatte hjørnet slik at du får en trekant. pensle med egg. 
  5. Stek pirogene midt i ovnen i 10 - 12 minutter. Avkjøl på rist.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 25.06.2024 02:18:00