Superraske piroger

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Disse små, fylte bakverkene er superpopulære i Finland, Polen og Russland. Finnes ingen grunn til at de ikke skulle få samme status her i Norge! Sett i gang med matlagingen, på 20 minutter er du i spisemodus!

Ingredienser

  • 1 boks pizzafyll med kjøtt (á 820 g)
  • 1 pk ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 150 g blåmuggost
  • 1 stk egg til pensling

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 225 °C. 

  1. Rull ut pizzadeigen og skjær den i firkanter på 12 x 12 cm.
  2. Del blåmuggost i biter. Legg 1 ss pizzafyll og en bit ost på hver firkant. 
  3. Visp egg og pensle det rundt deigkantene slik at deigen ”limer” seg sammen. 
  4. Brett det ene hjørnet av deigen over til det motsatte hjørnet slik at du får en trekant.
  5. Stek pirogene midt i ovnen i 10 - 12 minutter. 
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.