Stekt sei med sopp

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Seien er full av smak, og egner seg spesielt godt til steking. De aller fleste har vel et barndomsminne om seibiff med løk – her har du en asiatisk variant med sopp, løk, grønnkål og sesamolje.

Seien er full av smak, og egner seg spesielt godt til steking. De aller fleste har vel et barndomsminne om seibiff med løk – her har du en asiatisk variant med sopp, løk, grønnkål og sesamolje.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g skinn- og beinfri seifilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss margarin
  • 200 g aromasopp
  • 3 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 poser boil-in-bag ris
  • 2 ss olivenolje
  • 100 g ferdig vasket grønnkål
  • 1 ss sesamolje (kan utelukkes)

Slik gjør du