Rødkålsalat med kokos og macadamianøtter
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Denne salaten av rødkål med fersk kokos og lime er rask og enkel å lage, og et friskt og syrlig tilbehør til retter av kylling eller svin. Og serverer du salaten i en kokosnøttskallet, kan du jo drømme deg bort til en sydhavsøy!
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. finsnittet rødkål -
0,5 stk. revet kokosnøtt -
80 g macadamianøtter -
Finrevet skall og saft av
1 stk. lime -
2 ss olivenolje eller rapsolje
Slik gjør du
- Finsnitt rødkålen med en skarp kniv eller ostehøvel.
- Riv fersk kokosnøtt på et rivjern.
- Bland sammen rødkål, kokos, nøtter og limeskall. Bland inn olje, og smak til med limesaft, salt og pepper.
Får du ikke tak i fersk kokos så kan du bruke kokosmasse eller kokosflak i steden. For å få fram mer smak og aroma kan du riste kokosen i en tørr stekepanne til den begynner å bli gyllen.