Reinsdyrgryte med skav på primus

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Reinsdyrskav er super turmat! Ta det med frossent i sekken, og stek det raskt på primusen når du er klar for middag på turen. I denne kremede reinsdyrgryta har vi stekt skavet sammen med sopp, løk og vårløk - herlig godt!

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss olje eller margarin til steking
  • 4 stk. frisk sjampinjong
  • 1 stk. rødløk
  • 3 dl kremfløte
  • 2 stk. vårløk
  • 4 stilker frisk timian (kan sløyfes)
  • 4 ss rørt tyttebær , eventuelt selvplukk fra skogen

Slik gjør du

Forbered deg til turen ved å kutte opp grønnsaker i mindre biter og ha det i zip-lock poser eller en liten boks. Du kan eventuelt ta med en liten fjøl og kniv, slik at du kan kutte det opp ute i det fri. 

Server gryta med godt brød eller litt potetmos. 

bar