Ingredienser

  • 200 g biffkjøtt i strimler
  • 8 stk. pitabrød
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater med oregano og basilikum
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk ruccula
  • 100 g fersk mozzarella
Del

Pitapizza med biffstrimler

(3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvem vinner spurten av pitapizzaen og frossenpizzaen? Ikke lett å tippe, kanskje uavgjort?

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g biffkjøtt i strimler
  • 8 stk. pitabrød
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater med oregano og basilikum
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk ruccula
  • 100 g fersk mozzarella

Slik gjør du

  1. Bre en til to spiseskjeer hermetiske tomater ut over hvert pitabrød.
  2. Legg på løkringer, ost og biffstrimler (biffstrimlene skal ikke stekes på forhånd). Stek pizzaen på 225 °C i ca. 10 minutter. Legg salat på toppen av hver pitapizza rett før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant