Pitapizza med biffstrimler

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hvem vinner spurten av pitapizzaen og frossenpizzaen? Ikke lett å tippe, kanskje uavgjort?

Ingredienser

  • 200 g biffkjøtt i strimler
  • 8 stk pitabrød
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater med oregano og basilikum
  • 1 stk rødløk
  • 12 pk ruccula
  • 100 g fersk mozzarella

Slik gjør du

  1. Bre en til to spiseskjeer hermetiske tomater ut over hvert pitabrød.
  2. Legg på løkringer, ost og biffstrimler (biffstrimlene skal ikke stekes på forhånd). Stek pizzaen på 225 °C i ca. 10 minutter. Legg salat på toppen av hver pitapizza rett før servering. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.