Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med kylling og krepsehaler 1.jpg

Pasta med kylling og krepsehaler

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 3 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1210 kcal
Fett 51 g
Protein 98 g
Karbohydrater 86 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta er god mat når man har det travelt. Her har du en spennende variant med kylling og krepsehaler. Deilig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 3 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1210 kcal
Fett 51 g
Protein 98 g
Karbohydrater 86 g

Slik gjør du

Pasta med kylling og krepsehaler 2.jpg

Du trenger: Kyllingfilet, olje, vårløk, krepsehaler, matfløte, parmesan, pasta, salt og pepper.

trinn du kan merke av
Pasta med kylling og krepsehaler 3a.jpg
Pasta med kylling og krepsehaler 3b.jpg

Pasta med kylling og krepsehaler 4.jpg

Server retten med pasta og et dryss med parmesan på toppen.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB11 15.12.2024 13:38:37