Lammekoteletter med asiatisk kålsalat
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Lammekoteletter er en fantastisk råvare med masse smak. Server dem med en liten asiatisk vri som denne friske kålsalaten med sesamolje og ingefær. En kombinasjon som kan gjøre hverdagsmiddagen til en hellig stund.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g lammekotelett -
1 ts salt -
1 ts kvernet pepper -
1 ss margarin
Kålsalat:
-
0,25 stk. rødkål -
0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål -
1 stk. eple , gjerne syrlig -
1 stk. rødløk -
2 ts finhakket frisk koriander
Dressing:
-
1 ss riseddik eller hvitvinseddik -
0,5 ts sesamolje -
1 ss soyasaus -
2 ts finhakket frisk ingefær -
0,5 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Server kotelettene med den friske salaten.
Skal du steke lammekoteletter til mange kan du steke de i pannen først for å så sette dem i ovnen.