Lammekoteletter med asiatisk kålsalat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammekoteletter er en fantastisk råvare med masse smak. Server dem med en liten asiatisk vri som denne friske kålsalaten med sesamolje og ingefær. En kombinasjon som kan gjøre hverdagsmiddagen til en hellig stund.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g lammekotelett
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 ss margarin

Kålsalat:

  • 0,25 stk. rødkål
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 1 stk. eple , gjerne syrlig
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ts finhakket frisk koriander

Dressing:

  • 1 ss riseddik eller hvitvinseddik
  • 0,5 ts sesamolje
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

Server kotelettene med den friske salaten.

Skal du steke lammekoteletter til mange kan du steke de i pannen først for å så sette dem i ovnen.