Julepølse i lompe med eple og pecannøtter

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er virkelig julepølsa si! Julepølse i lompe med eple, chevre, pekannøtter og sirupsdressing gjør adventstida til en fest. Masse smak av jul i en wrap.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g julepølse
  • 2 stk. eple i tynne skiver
  • 20 g endivesalat
  • 20 g radicchio rosso salat
  • 70 g grovhakkede ristede pecannøtter
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 120 g chevre (hvit geitost) i tynne skiver

Dressing:

  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ts sennep
  • 2 ts hvitvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • ca. 1 dl nøytral olje
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

bar