Ingredienser

  • 1 bunt hvit frisk asparges
  • 12 skiver røkt skinke
  • 4 ss pesto
  • 100 g manchego
  • 12 stk. moreller
Del

Hvit asparges med sommerskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvorfor ikke gjøre det litt enkelt på late sommerdager? Du trenger ikke handle inn mange ingredienser for å lage et godt måltid. Sommerskinke sammen med frisk asparges. litt ost og moreller kan være alt som behøves.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 bunt hvit frisk asparges
  • 12 skiver røkt skinke
  • 4 ss pesto
  • 100 g manchego
  • 12 stk. moreller

Slik gjør du

  1. Brekk av den nederste delen av aspargesen før koking. Hvit asparges bør skrelles med potetskreller nederst før bruk.
  2. Kok aspargesene i 3 - 6 minutter, avhengig av tykkelsen. Hvit asparges må ikke skylles/avkjøles i kaldt vann etter koking. Da blir den vassen.

Server hvit asparges med røkt skinke (sommerskinke), manchego-ost, moreller og grønn pesto.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant