Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gresk omelett

Gresk omelett

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk. hermetiske artiskokker i biter
  • 0,25 stk. finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Du finner alltids noe i kjøleskapet eller matskuffen som kan kombineres med egg i en omelett eller eggepanne. Et par artisjokker, litt fetaost og paprika blir til en deilig, gresk omelett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 25 g fetaost i biter
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 stk. hermetiske artiskokker i biter
  • 0,25 stk. finhakket rød paprika
  • 1 ss margarin

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gresk omelett med en god salat.

I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 09:53:08