Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gratinert kjøttdeigform med tortillachips

Gratinert kjøttdeigform med tortillachips

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose meksikansk gryte
  • 1 glass salsa
  • 1 pose liten tortillachips
  • 100 g revet hvitost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Dette er en av våre aller enkleste retter. Denne gratinerte kjøttdeigformen er litt ala nachos, og passer godt når du vil ha rask kosemat uten særlig innsats.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose meksikansk gryte
  • 1 glass salsa
  • 1 pose liten tortillachips
  • 100 g revet hvitost

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
  2. Stek kjøttdeig i en gryte med margarin eller olje
  3. Lag mexikansk gryte som anvist på posen, minus 2 dl væske. Bland inn salsa. 
  4. Legg et lag tortillachips i bunnen av en ildfast form og ha den ferdige gryten over. 
  5. Strø over et lag tortillachips på toppen med revet ost. Sett formen midt i ovnen og gratiner til osten er smeltet. Pass på at torilllachipsen ikke blir svidd. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5112, server:MP-PRD-WEB14 01.06.2023 01:13:01