Flintstek med grønnsaker og urtesmør

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En "alt på grillen"-middag er perfekt i hverdagen! Flintstek med grillede grønnsaker, toppet med deilig urtesmør. Raskt, enkelt og godt!

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. flintstek
  • 2 ss nøytral olje

Grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 stk. paprika , gjerne i forskjellige farger
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 250 g cherrytomat
  • 2 ss olivenolje

Urtesmør:

  • 100 g smør
  • 3 ss frisk timian
  • skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,25 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

Legg grønnsakene over på et serveringsfat og ha på urtesmøret mens grønnsakene fortsatt er varme, slik at smøret smelter. Pynt gjerne med friske urter eller spirer.