Flintstek med grønnsaker og urtesmør
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En "alt på grillen"-middag er perfekt i hverdagen! Flintstek med grillede grønnsaker, toppet med deilig urtesmør. Raskt, enkelt og godt!
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. flintstek -
2 ss nøytral olje
Grønnsaker:
-
1 stk. rødløk -
1 stk. aubergine -
1 stk. grønn squash -
2 stk. paprika , gjerne i forskjellige farger -
8 stk. frisk sjampinjong -
250 g cherrytomat -
2 ss olivenolje
Urtesmør:
-
100 g smør -
3 ss frisk timian -
skall av
0,5 stk. sitron -
0,25 ts grovmalt pepper
Slik gjør du
Legg grønnsakene over på et serveringsfat og ha på urtesmøret mens grønnsakene fortsatt er varme, slik at smøret smelter. Pynt gjerne med friske urter eller spirer.