Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chili sin carne

Chili sin carne

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. rød paprika
  • 1 stk. rød chili
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts malt koriander
  • 0,5 ts chilipulver eller etter smak
  • 2 bokser hakkede tomater
  • 2 ts tomatpuré
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • saft av 0,5 stk. lime
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (13)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er herlig chili behøver ikke lages med kjøtt! Vi har erstattet kjøttet med ekstra mye grønnsaker, bønner og kikerter - en skikkelig digg vegetarisk hverdagsgryte.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. rød paprika
  • 1 stk. rød chili
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts malt koriander
  • 0,5 ts chilipulver eller etter smak
  • 2 bokser hakkede tomater
  • 2 ts tomatpuré
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • saft av 0,5 stk. lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gryten rykende varm med limebåter en klatt rømme. Ferskt brød er godt til.

Varier hvilke grønnsaker du bruker i chiligryten ut fra hva du selv liker og hva du har tilgjengelig. Squash, aubergine og rotgrønnsaker passer godt. Hva slags bønner du bruker kan også godt varieres ut frahva du liker best.

Chili sin carne

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 22.07.2024 06:45:52