Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Spenstig variant av fredagstacoen! Wraps med saftig skav og syrlig tyttebærrømme. NAM!
Ellen Sara viser hvordan du steker perfekt skav, og kjapt lager en knallgod wraps.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g reinsdyrskav -
0,5 stk. purre -
2 ss margarin til steking -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
4 stk. hvetetortilla -
1 pk blandet babybladsalat -
4 ss lettrømme -
2 ss rørt tyttebærsyltetøy
Slik gjør du
- Kutt purre i tykke skiver på skrå. Fres bitene møre i en middels varm stekepanne med margarin. Legg den møre purren til side, mens du steker kjøttet.
- Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i stekepannen med margarin, 2-3 minutter. Ha i purren og krydre med salt og pepper.
- Varm hvetetortilla etter anvisning på pakken.
- Bland sammen rømme og rørt tyttebærsyltetøy til en dressing.
Anrett de varme lefsene med nystekt reinsdyrskav, salat og tyttebærrømme.
Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her.