Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spenstig variant av fredagstacoen! Wraps med saftig skav og syrlig tyttebærrømme. NAM!

Ellen Sara viser hvordan du steker perfekt skav, og kjapt lager en knallgod wraps.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk. hvetetortilla
  • 1 pk blandet babybladsalat
  • 4 ss lettrømme
  • 2 ss rørt tyttebærsyltetøy

Slik gjør du

  1. Kutt purre i tykke skiver på skrå. Fres bitene møre i en middels varm stekepanne med margarin. Legg den møre purren til side, mens du steker kjøttet.
  2. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i stekepannen med margarin, 2-3 minutter. Ha i purren og krydre med salt og pepper. 
  3. Varm  hvetetortilla etter anvisning på pakken. 
  4. Bland sammen rømme og rørt tyttebærsyltetøy til en dressing. 

Anrett de varme lefsene med nystekt reinsdyrskav, salat og tyttebærrømme. 

Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her.