Turpizza med karamellisert løk

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Turmat trenger slett ikke bare å være pølser. Hva med en pizza på tur? Her en oppskrift med karamellisert løk og spekeskinke. Herlig!

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver spekeskinke
  • 150 g sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss buljongpulver
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 stk. polarbrød eller pitabrød
  • 4 skiver ferdig skivet ost
  • 30 g ruccula

Slik gjør du

1. Rens sjalottløk og skjær den i tynne skiver. Stek den gyllen og myk i pannen sammen med litt smør. Tilsett buljongpulver, vann og sukker. La det surre i ca. ti minutter.

2. Fordel ost på polarbrødene, legg på den karamelliserte løken.

3. Stek i forvarmet ovn på 200 grader i ca. ti minutter, eller til osten er smeltet.

4. Avkjøl de små pizzaene. Ta med spekeskinke og ruccula, og legg på pizzaen rett før servering.