Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Turpizza med spekeskinke

Turpizza med karamellisert løk

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver spekeskinke
  • 150 g sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss buljongpulver
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 stk. polarbrød eller pitabrød
  • 4 skiver ferdig skivet ost
  • 30 g ruccula
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 402 kcal
Fett 17 g
Protein 18 g
Karbohydrater 43 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Turmat trenger slett ikke bare å være pølser. Hva med en pizza på tur? Her en oppskrift med karamellisert løk og spekeskinke. Herlig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver spekeskinke
  • 150 g sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss buljongpulver
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 stk. polarbrød eller pitabrød
  • 4 skiver ferdig skivet ost
  • 30 g ruccula
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 402 kcal
Fett 17 g
Protein 18 g
Karbohydrater 43 g

Slik gjør du

1. Rens sjalottløk og skjær den i tynne skiver. Stek den gyllen og myk i pannen sammen med litt smør. Tilsett buljongpulver, vann og sukker. La det surre i ca. ti minutter.

2. Fordel ost på polarbrødene, legg på den karamelliserte løken.

3. Stek i forvarmet ovn på 200 grader i ca. ti minutter, eller til osten er smeltet.

4. Avkjøl de små pizzaene. Ta med spekeskinke og ruccula, og legg på pizzaen rett før servering.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB12 15.12.2024 02:28:41