Turpizza med karamellisert løk
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Turmat trenger slett ikke bare å være pølser. Hva med en pizza på tur? Her en oppskrift med karamellisert løk og spekeskinke. Herlig!
Ingredienser
porsjoner
-
4 skiver spekeskinke -
150 g sjalottløk -
1 ss smør -
1 ss buljongpulver -
0,5 dl vann -
4 ss brunt sukker -
2 stk. polarbrød eller pitabrød -
4 skiver ferdig skivet ost -
30 g ruccula
Slik gjør du
1. Rens sjalottløk og skjær den i tynne skiver. Stek den gyllen og myk i pannen sammen med litt smør. Tilsett buljongpulver, vann og sukker. La det surre i ca. ti minutter.
2. Fordel ost på polarbrødene, legg på den karamelliserte løken.
3. Stek i forvarmet ovn på 200 grader i ca. ti minutter, eller til osten er smeltet.
4. Avkjøl de små pizzaene. Ta med spekeskinke og ruccula, og legg på pizzaen rett før servering.