Tomahawk med grillet søtpotet

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tomahawk er biffen med stor B - perfekt på grillen! Tomahawk steak, eller côte de boeuf, er det samme stykket som entrecôte med noe av brystbenet på. Server tomahawk steak med et aromatisk urtesmør og grillede søtpoteter som gjør seg selv over glørne samtidig som du griller kjøttet. Kan det bli bedre? 

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. søtpotet
  • ca. 700 g tomahawk (côte de boeuf)
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. sitron

Urtesmør:

  • 100 g smør
  • 3 ss hakket frisk timian , eventuelt andre friske urter
  • 1 ts flaksalt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 1 stk. rødløk

Slik gjør du

bar