Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinekjøtt med nøttesaus

Svinekjøtt med nøttesaus

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g svinenakke uten ben
  • 1 dl soyasaus til steking
  • 1 l frityrolje
  • 3 dl maisenna

Nøttesaus:

  • 0,5 glass peanøttsmør
  • 3 ss mangochutney
  • 2 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • ca. 2,5 dl vann
  • saften av 1 stk. lime

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne retten med svinenakke marinert i soya er inspirert av det asiatiske kjøkken. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g svinenakke uten ben
  • 1 dl soyasaus til steking
  • 1 l frityrolje
  • 3 dl maisenna

Nøttesaus:

  • 0,5 glass peanøttsmør
  • 3 ss mangochutney
  • 2 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • ca. 2,5 dl vann
  • saften av 1 stk. lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kjøttet med nøttesausen og topp gjerne med koriander. Retten kan også serveres med kokt ris. 

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2025 23:01:14