Surdeigsbrød med biff og revet egg

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Du har kanskje sett den virale trenden med å rive hardkokte egg over deilige smørbrød? Her har vi laget en variant med biff, kremost og chimichurri saus. Perfekt når du har lyst på en skikkelig god sandwich som trykker på alle knappene!

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør til steking
  • 400 g biff av mørbrad ,eller ytrefilet, i skiver
  • 4 ss kremost naturell

Chimichurri saus:

  • 25 g frisk persille
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

Serveres med en gang.

bar