Surdeigsbrød med biff og revet egg
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Du har kanskje sett den virale trenden med å rive hardkokte egg over deilige smørbrød? Her har vi laget en variant med biff, kremost og chimichurri saus. Perfekt når du har lyst på en skikkelig god sandwich som trykker på alle knappene!
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. egg -
4 skiver surdeigsbrød -
2 ss smør til steking -
400 g biff av mørbrad ,eller ytrefilet, i skiver -
4 ss kremost naturell
Chimichurri saus:
-
25 g frisk persille -
2 ss frisk oregano -
2 ss frisk koriander -
2 båter finhakket hvitløk -
0,25 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
2 ss rødvinseddik -
1 ss sitronsaft -
1 dl nøytral olje
Slik gjør du
Serveres med en gang.