Stekt skrei med ratatouille

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Stekt skrei med fransk vri! Den deilige provencalske grønnsaksrøra ratatouille passer perfekt til stekt skrei. Vi har valgt et stort halestykke - nydelig kosemat til to.

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 500 g skrei i skiver (helst halestykket)
  • 2 ss salt
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss smør til steking

Ratatouille:

  • 0,5 stk. løk
  • 0,5 stk. aubergine
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 4 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk
  • 3 stilker frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,5 ss balsamicoeddik
  • 0,25 stk. sitron

Slik gjør du

bar