Stekt skrei med ratatouille
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Stekt skrei med fransk vri! Den deilige provencalske grønnsaksrøra ratatouille passer perfekt til stekt skrei. Vi har valgt et stort halestykke - nydelig kosemat til to.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
500 g skrei i skiver (helst halestykket) -
2 ss salt -
3 ss nøytral olje til steking -
1 ss smør til steking
Ratatouille:
-
0,5 stk. løk -
0,5 stk. aubergine -
0,5 stk. grønn squash -
0,5 stk. rød paprika -
4 stk. tomat -
2 båter hvitløk -
3 stilker frisk basilikum -
2 ss olivenolje -
2 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann -
0,25 ts tørket timian -
0,5 ss balsamicoeddik -
0,25 stk. sitron