Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt blomkål med karri

Stekt blomkål med karri, pistasj og kokos

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg blomkål
  • 0,5 dl kokosflak
  • 0,5 dl pistasjnøtter
  • 2 ss hakket frisk koriander

Marinade:

  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 2 ts karri
  • 1 ts gurkemeie

Oppskriftsintroduksjon

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gi blomkålen farge og smak med karri og gurkemeie, og stek den i ovnen og du har en spennende vegetarisk middagsrett, eller deilig tilbehør til stekt eller grillet kjøtt

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg blomkål
  • 0,5 dl kokosflak
  • 0,5 dl pistasjnøtter
  • 2 ss hakket frisk koriander

Marinade:

  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik
  • 2 ts karri
  • 1 ts gurkemeie

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 220 °C.

trinn du kan merke av

Denne oppskriften holder til åtte porsjoner dersom du ønsker å servere den i tillegg til kjøtt, fisk eller annen mat.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2025 16:40:32