Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sjokoladedyppede jordbær

Sjokoladedyppede jordbær

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g mørk sjokolade, 52 % kakao
  • 500 g jordbær , à 400 gram
  • 8 ss kokosmasse eller annet strø som kakepynt, hakkede nøtter eller krokan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 302 kcal
Fett 17 g
Protein 4 g
Karbohydrater 30 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En smak av luksus; jordbær dyppet i sjokolade. En perfekt balanse mellom smakene som vil gi det lille ekstra uansett anledning.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g mørk sjokolade, 52 % kakao
  • 500 g jordbær , à 400 gram
  • 8 ss kokosmasse eller annet strø som kakepynt, hakkede nøtter eller krokan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 302 kcal
Fett 17 g
Protein 4 g
Karbohydrater 30 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB11 22.03.2025 23:19:30