Sennepsvinaigrette
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En klassisk vinaigrette med sennep og urter. Vi har blandet rødvinseddik og litt balsamico for å få den mørke gylne fargen. Smaker nydelig på alle slags salater og råkoster.
Ingredienser
porsjoner
-
2 ss balsamicoeddik -
3 ss rødvinseddik -
1 båt finhakket hvitløk -
1 ss grov sennep -
0,5 ss tørket persille -
1 ss tørket oregano -
0,5 stk. finhakket rødløk -
1 ss sukker -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1 dl olivenolje
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene i et romslig glass med tett lokk. Skru på lokket og rist kraftig.
- Smak om nødvendig til med sukker, salt og pepper.
Kan oppbevares i romtemperatur i opptil en måned, så lag gjerne en stor porsjon.