Sandwich med blodpudding, rødbete og fetaost

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du en av de som gjerne vil spise mer innmat, men ikke helt vet hvordan? Da er blodpudding et fint sted å starte - enten tradisjonelt servert med sirup, eller som her, i et herlig sandwich med fantastiske farger og masse smak! 

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 200 g blodpudding
  • 1 stk. ferdig kokt rødbete
  • 2 ss hasselnøtter
  • 50 g fetaost
  • 1 ss flytende honning eller lys sirup

Slik gjør du

  1. Stek brødskivene i en stekepanne med litt smør til de er gylne på begge sider. La egg dem på litt tørkepapir.
  2. Del blodpudding i ca 1 cm tykke skiver. Varm stekepannen på nytt og tilsett litt mer smør. Stek blodpuddingen. Ha hakkede hasselnøtter i stekepannen sammen med blodpuddingen når den er nesten ferdig stekt.
  3. Skjær rødbete i tynne skiver.
  4. Smuldre fetaosten grovt med fingrene og legg blodpudding- og rødbeteskiver oppå. Dryss hasselnøter over og ringle litt honning på toppen. Kvern over litt pepper, og pynt gjerne med litt friske urter.