Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.
Gratinering bør gjøres rett før servering. Dette gjør du enkelt ved å sette stekeovnen på 250 grader med overvarme eller med grillfunksjon. Pass godt på, og avslutt gratineringen når osten har smeltet og fått en fin gyllen farge.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.