Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødvinsmarinade

Rødvinsmarinade

Ingredienser

porsjoner
  • 4 ss rødvin
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss tørket rosmarin
  • 2 stk. laurbærblad
  • 3 stk. knuste grønne pepperkorn

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det finnes mange varianter av rødvinsmarinader. Her er en med hvitløk, rosmarin og grønn pepper. Det viktigste i en marinade er olje, noe syrlig og krydder eller urter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 ss rødvin
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss tørket rosmarin
  • 2 stk. laurbærblad
  • 3 stk. knuste grønne pepperkorn

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene i en plastpose og legg i kjøttet.
  2. La kjøttet trekke i marinaden minst 1 time. Vend på posen av og til.
  3. Ta kjøttet ut av posen, tørk det litt med et kjøkkenpapir og grill etter oppskrift.

Egner seg til biff, lamme- eller svinekjøtt.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB11 15.12.2024 18:07:14