Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Reinsdyrkebab

Ingredienser

porsjoner

Deig til lefser:

  • 275 g hvetemel
  • 1 ts tørrgjær
  • 0,5 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 dl lunkent vann
  • 25 g romtemperert smør

Kebabfyll:

  • 2 stk. frisk sjampinjong
  • 0,5 stk. løk
  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stilker frisk timian (kan sløyfes)

Tyttebærrømme:

  • 4 ss lettrømme
  • 1 ss tyttebærsyltetøy

Til servering:

  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kebab er superdigg, og med reinsdyrskav, sopp og tyttebær får kebaben smaken av norsk natur. Kjøp noen freshe lefser, eller lag dem enkelt selv - alt etter hva du har tid til. Vilt godt, fra naturen!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Deig til lefser:

  • 275 g hvetemel
  • 1 ts tørrgjær
  • 0,5 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 dl lunkent vann
  • 25 g romtemperert smør

Kebabfyll:

  • 2 stk. frisk sjampinjong
  • 0,5 stk. løk
  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stilker frisk timian (kan sløyfes)

Tyttebærrømme:

  • 4 ss lettrømme
  • 1 ss tyttebærsyltetøy

Til servering:

  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ha gjerne noen frosne tyttebær og litt nykvernet pepper over før servering. Server resten av tyttebærrømmen ved siden av. 

Viltkebab

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 18:40:17