Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo

Ingredienser

Deig til lefser:

  • 275 g hvetemel
  • 1 ts tørrgjær
  • 0,5 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 dl lunkent vann
  • 25 g romtemperert smør

Kebabfyll:

  • 2 stk. frisk sjampinjong
  • 0,5 stk. løk
  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stilker frisk timian (kan sløyfes)

Tyttebærrømme:

  • 4 ss rømme
  • 1 ss tyttebærsyltetøy

Til servering:

  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
Del

Reinsdyrkebab

(5)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kebab er superdigg, og med reinsdyrskav får kebaben smaken av vill, norsk natur! Kjøp noen freshe lefser, eller lag dem enkelt selv - alt etter hva du har tid til. Litt tyttebærrømme på toppen, og dette blir vilt godt! 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Deig til lefser:

  • 275 g hvetemel
  • 1 ts tørrgjær
  • 0,5 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 dl lunkent vann
  • 25 g romtemperert smør

Kebabfyll:

  • 2 stk. frisk sjampinjong
  • 0,5 stk. løk
  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stilker frisk timian (kan sløyfes)

Tyttebærrømme:

  • 4 ss rømme
  • 1 ss tyttebærsyltetøy

Til servering:

  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ha gjerne noen frosne tyttebær og litt nykvernet pepper over før servering. Server resten av tyttebærrømmen ved siden av. 

Viltkebab

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 29.01.2023 00:47:33