Quesadilla med kjøttdeig og mais

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester igjen etter tacomiddagen og noen osterester? Legg det mellom to tortillalefser, stek i tørr stekepanne, og vipps, så har du quesadilla. 

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk. maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk

Slik gjør du

  1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene tortillaen. Legg den andre  over og klem godt sammen.
  2. Stek i tørr stekepanne på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
  3. Del hver quesadilla i snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.