Quesadilla med kjøttdeig og mais
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Har du rester igjen etter tacomiddagen og noen osterester? Legg det mellom to tortillalefser, stek i tørr stekepanne, og vipps, så har du quesadilla.
Ingredienser
porsjoner
-
200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder -
4 stk. maistortilla eller hvetetortilla -
2 dl revet hvitost -
1 dl hermetiske maiskorn -
1 dl salsa , gjerne sterk
Slik gjør du
- Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene tortillaen. Legg den andre over og klem godt sammen.
- Stek i tørr stekepanne på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
- Del hver quesadilla i snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.