Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pesto med hasselnøtter

Pesto med hasselnøtter

Ingredienser

porsjoner
  • 1 bunt stor frisk basilikum
  • 2 ss hasselnøtter
  • 3 båter revet hvitløk
  • ca. 1 dl olivenolje
  • Revet skall av 0,5 stk. sitron
  • 50 g revet vellagret ost , f.eks. parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her har du en frisk og litt annerledes pesto laget med hasselnøtter og sitron. Passer ypperlig som tilbehør til stekt og grillet kjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 bunt stor frisk basilikum
  • 2 ss hasselnøtter
  • 3 båter revet hvitløk
  • ca. 1 dl olivenolje
  • Revet skall av 0,5 stk. sitron
  • 50 g revet vellagret ost , f.eks. parmesan

Slik gjør du

  1. Bland sammen basilikum, revet hvitløk og hasselnøtter i en foodprosessor, morter eller med en stavmikser.
  2. Tilsett olje i en tynn stråle.
  3. Rør inn sitronskall og ost. Smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 24.07.2024 19:31:15