Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pariserpizza

Pariserpizza

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 finhakket løk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. rød paprika hakket
  • 0,5 glass rød pastasaus
  • 4 stk. baguette
  • 2 stk. tomat
  • 4 dl revet hvitost
  • 2 ts tørket oregano
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1009 kcal
Fett 29 g
Protein 47 g
Karbohydrater 132 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne krysningen av ostesmørbrød og pizza faller garantert i smak hos både store og små. Vår pariserpizza er fylt med kjøttsaus, men her er det supert å bruke rester av både pålegg, ost og åpnede glass med salsa eller pastasaus. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 finhakket løk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. rød paprika hakket
  • 0,5 glass rød pastasaus
  • 4 stk. baguette
  • 2 stk. tomat
  • 4 dl revet hvitost
  • 2 ts tørket oregano
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1009 kcal
Fett 29 g
Protein 47 g
Karbohydrater 132 g

Slik gjør du

  1. Varm en stekepanne med olje og brun kjøttdeig/karbonadedeig. 
  2. Senk varmen og ha i hakket løk, hvitløk og paprika. Hell i tomatsaus. La kjøttsausen småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med litt oregano, salt og pepper.
  3. Del baguetten i to på langs, grav ut det meste av innmaten og fyll med kjøttsausen.
  4. Kutt tomat i terninger og fordel på toppen sammen med revet ost. Dryss litt oregano på toppen.
  5. Stek i ovnen på 225 °C i 10-15 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB13 03.11.2024 13:57:30