Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pariserpizza

Pariserpizza

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 finhakket løk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. rød paprika hakket
  • 0,5 glass rød pastasaus
  • 4 stk. baguette
  • 2 stk. tomat
  • 4 dl revet hvitost
  • 2 ts tørket oregano
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne krysningen av ostesmørbrød og pizza faller garantert i smak hos både store og små. Vår pariserpizza er fylt med kjøttsaus, men her er det supert å bruke rester av både pålegg, ost og åpnede glass med salsa eller pastasaus. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 finhakket løk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. rød paprika hakket
  • 0,5 glass rød pastasaus
  • 4 stk. baguette
  • 2 stk. tomat
  • 4 dl revet hvitost
  • 2 ts tørket oregano

Slik gjør du

  1. Varm en stekepanne med olje og brun kjøttdeig/karbonadedeig. 
  2. Senk varmen og ha i hakket løk, hvitløk og paprika. Hell i tomatsaus. La kjøttsausen småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med litt oregano, salt og pepper.
  3. Del baguetten i to på langs, grav ut det meste av innmaten og fyll med kjøttsausen.
  4. Kutt tomat i terninger og fordel på toppen sammen med revet ost. Dryss litt oregano på toppen.
  5. Stek i ovnen på 225 °C i 10-15 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 18.06.2024 07:45:52