Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsstekte fetaruller med chilihonning

Ovnsbakte fetaruller med chili- og honning dipp

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g fetaost i blokk
  • ca. 100 g smør
  • 200 g filodeig
  • 2 ss sesamfrø til pynt

Chili- og honning dipp:

  • 4 ss honning
  • ca. 1 ts chili crisp (Lao gan ma)

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fetaost pakket inn i filodeig blir til sprø og deilige fetaostruller du kan servere som tapas, en forrett, eller bare som snacks. Dipp dem i en heit honning med chili crisp, det gir en ekstra prikk over i'en. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g fetaost i blokk
  • ca. 100 g smør
  • 200 g filodeig
  • 2 ss sesamfrø til pynt

Chili- og honning dipp:

  • 4 ss honning
  • ca. 1 ts chili crisp (Lao gan ma)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vi heier på å bruke norsk honning, men mange av de norske honningene er faste i konsistensen. Med et enkelt triks kan du gjøre den faste honningen din mer flytende, sånn at den er enklere å bruke, enten du skal ha den i en dipp, til baking eller som topping på frokostgrøten. 

Server de lune, sprø fetaostrullene med den heite honningen. 

Ovnsstekte fetaruller med chilihonning

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB12 13.12.2025 22:59:10