Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Okonomiyaki er en japansk klassiker, og består av en tykk pannekake med masse smak. Stjernekokk Håvard Werkland har satt sammen en variant med norsk vri og smak av høst! Fylt med norske rotgrønnsaker i sesong, og toppet med braisert lammeskank.
Både skank av bog og lår kan brukes. En skank av bog veier mellom 250-400 gram, mens skank av lår veier mellom 350-600 gram. Antall skanker vil derfor variere etter hva du bruker.
Bruk gjerne gochujang-dressing til flere retter. Den passer til det meste, for den som liker det litt spicy!
Som med mange eggeretter, smaker okonomiyaki best nystekt rett fra pannen!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.