Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinerte sommerkoteletter

Marinerte sommerkoteletter

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 3 ss dijonsennep
  • 1,5 ss lønnesirup
  • 1,5 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts salt
  • saften av 1 stk. sitron

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sommerkoteletter smaker kjempegodt når de blir grillet helt naturell, men prøv å marinere dem over natten i en marinade bestående av dijonsennep, maplesirup, olje og sitron. Smaker nemlig kjempegodt! 

Sommerkoteletter smaker kjempegodt når de blir grillet helt naturell, men prøv å marinere dem over natten i en marinade bestående av dijonsennep, lønnesirup, olje og sitron. Smaker nemlig kjempegodt! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 3 ss dijonsennep
  • 1,5 ss lønnesirup
  • 1,5 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts salt
  • saften av 1 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Marineringstiden kan du selv bestemme, men en tommelfingerregel er mellom 1 time og ett døgn. Mer tid avgir mer smak.

Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

Server marinerte sommerkoteletter med litt god sennep og en frisk salat.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB15 05.12.2025 06:38:26