Kyllingsuppe som i Provence
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Denne suppen lages av kokt kylling og smakfulle grønnsaker. Den smaker nydelig!
Ingredienser
porsjoner
-
kjøtt av
1 stk. kokt kylling (800 g) -
1,5 l kyllingkraft -
1 boks hermetiske tomater -
skallet fra
0,5 stk. appelsin -
4 stk. potet -
2 stk. gulrot -
0,5 stk. purre -
1 stk. løk -
0,5 stk. fennikel -
3 båter hvitløk -
0,5 ts gurkemeie -
1 ss hakket frisk basilikum
salt og nykvernet pepper
Slik gjør du
- Rens kyllingen for skinn og bein. Skjær kjøttet i biter.
- Kok opp kraft, hermetiske tomater og finrevet appelsinskall.
- Skjær grønnsakene i små terninger og hakk hvitløken. Fres alle grønnsakene lett i litt olje og ha dem i suppen. Tilsett gurkemeie og basilikum og smak til med salt og pepper. Ha i kyllingkjøttet.
Server suppen rykende varm med ferskt brød til.