Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingspyd med bakte grønnsaker

Kyllingspyd med bakte grønnsaker

Ingredienser

6  porsjoner

Bakte grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gulrot i staver
  • 1 pk sukkererter
  • 0,5 dl hvitvin
  • 2 ss finhakkede friske urter
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 332 kcal
Fett 15 g
Protein 42 g
Karbohydrater 4 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det er supert å kunne lage hele middagen ferdig på grillen. Her er grønnsakene delt opp og bakt i et stykke aluminiumsfolie på grillen. Godt tilbehør til grillspydene med kylling!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

6  porsjoner

Bakte grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gulrot i staver
  • 1 pk sukkererter
  • 0,5 dl hvitvin
  • 2 ss finhakkede friske urter
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 332 kcal
Fett 15 g
Protein 42 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hvis du bruker trespyd bør de bløtlegge i kaldt vann i ca. 20 minutter på forhånd. Da unngår du at de begynner å brenne.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB12 01.11.2024 00:54:48