Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Prøv å legge dette smakfulle kryddersmøret under skinnet på kyllinglårene før steking. Server med potetmos, aspargesbønner og tomat.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kyllinglår naturell -
8 skiver bacon
Pepperrot- og gressløksmør:
-
50 g mykt smør -
1 ss pepperrot på tube -
1 ss hakket frisk gressløk -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene til smøret godt sammen og sett det til side.
- Løsne skinnet på lårene med fingrene og fordel smøret raust under skinnet. Pakk hvert lår inn i to skiver bacon og legg dem i en ildfast form eller langpanne.
- Sett formen midt i ovnen og stek lårene ved 180 ºC i ca. 50 minutter eller til stykkene er gjennomstekt og har en sprø, gyllen skorpe.
Server gjerne kyllinglårene med grov potetmos, aspargesbønner og skivede tomater. Bruk kraften som danner seg som saus.