Ingredienser

  • 4 stk. kyllinglår naturell
  • 100 g kremost med hvitløk og/eller urter
  • 5 stk. soltørkede tomater , grovhakket
  • 10 blader frisk basilikum , hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Sitron- og basilikumcouscous:

  • 2,5 dl couscous
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • ca. 2 ss olivenolje
Del

Kyllinglår fylt med kremost og soltørkede tomater

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllinglår fylt med ost, soltørkede tomater og basilikum blir både saftig og godt. Server med sitron- og basilikumcouscous.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 stk. kyllinglår naturell
  • 100 g kremost med hvitløk og/eller urter
  • 5 stk. soltørkede tomater , grovhakket
  • 10 blader frisk basilikum , hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Sitron- og basilikumcouscous:

  • 2,5 dl couscous
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • ca. 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Skjær en lomme i hvert kyllinglår med en skarp kniv. Prøv å lage lommen stor, men åpningen så liten som mulig.
  2. Bland sammen kremost, soltørkede tomater og hakket basilikum. Fordel osteblandingen i kyllinglommene, og lukk åpningen med en tannstikker. Gni lårene inn med salt og pepper, og drypp på litt olivenolje.
  3.  Legg kyllinglårene på et bakepapirkledd stekebrett og stek dem i stekeovn på 180 °C i ca. 40 minutter.
  4. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bland inn sitronsaft og -skall og hakket basilikum og bland lett med en gaffel. Smak til med olivenolje, salt og pepper.

Server de fylte kyllinglårene med sitron og basilikum-couscous og gjerne en vinaigrette (olje-/eddikdressing).

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant