Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med grønn og deilig pasta!

Ingredienser

porsjoner

Kyllingkjøttboller:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk

Spinatsaus:

  • 1 pk frossen spinat
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1,5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 dl revet hvitost
  • 200 g tagliatelle , parpadelle eller båndspagetti

Slik gjør du

  1. Tin spinat i mikro eller kaldt vann, og la vannet renne godt av.
  2. Kok båndspagetti som anvist på pakken.
  3. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
  4. Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 – 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen, og stek til bollene er gjennomstekte. 
  5. Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.
  6. Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller.