Kyllingkjøttboller med spinatpasta
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med grønn og deilig pasta!
Ingredienser
porsjoner
Kyllingkjøttboller:
-
400 g kyllingkjøttdeig -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
50 g revet parmesan -
0,5 stk. finhakket rød chili -
1 båt finhakket hvitløk
Spinatsaus:
-
1 pk frossen spinat -
3 dl crème fraîche orginal, 35 % -
2 båter finhakket hvitløk -
1,5 dl kyllingbuljong (utblandet) -
2 dl revet hvitost -
200 g tagliatelle , pappardelle eller båndspagetti
Slik gjør du
- Tin spinat i mikro eller kaldt vann, og la vannet renne godt av.
- Kok båndspagetti som anvist på pakken.
- Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
- Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 – 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen, og stek til bollene er gjennomstekte.
- Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.
- Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller.