Kremet pasta med svinestrimler og pepperoni

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Smakfull og enkel kosemat!

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g tørr tagliatelle
  • 1 stk. gul paprika
  • 0,5 stk. purre
  • 2 båter hvitløk
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss nøytral olje
  • 100 g pepperonipølse i skiver
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille eller bladpersille

Slik gjør du

1. Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken.

2. Skjær paprika i terninger, purre i ringer og finhakk hvitløk. 

3. Stek strimlet svinekjøtt i en varm stekepanne med olje. 

4. Ha i pepperoni og grønnsaker når kjøttet har fått en fin stekeskorpe. La alt frese i 2 minutter. 

5. Tilsett crème fraîche og buljong. Rør godt og la blandingen småkoke i 2-3 min. Smak til med salt og pepper.

Dryss over persille rett før servering og server med pasta.