Kremet pasta med reinsdyrbiff

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skikkelig kremet pasta med sopp, sammen med mør og saftig reinsdyrbiff. Det er comfort food som kokk Ivar Follinglo Moe lager seg etter en lang dag i restauranten, før beina skal legges høyt!

Ingredienser

2  porsjoner
  • 400 g ytrefilet av reinsdyr , indrefilet eller medaljong
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss smør
  • 50 g frisk sjampinjong til topping
  • 200 g tagliatelle
  • 1 ss olivenolje
  • 10 g frisk gressløk
  • 20 g parmesan til topping

Kremet soppsaus:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 200 g frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør
  • 50 g frisk spinat
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 50 g parmesan
  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du

"Jeg lever heller et kort og smakfullt liv, enn et langt og smakløst" - Ivar Follinglo Moe

bar