Kremet pasta med reinsdyrbiff
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Skikkelig kremet pasta med sopp, sammen med mør og saftig reinsdyrbiff. Det er comfort food som kokk Ivar Follinglo Moe lager seg etter en lang dag i restauranten, før beina skal legges høyt!
Ingredienser
2 porsjoner
-
400 g ytrefilet av reinsdyr , indrefilet eller medaljong -
1 ss nøytral olje -
2 ss smør -
50 g frisk sjampinjong til topping -
200 g tagliatelle -
1 ss olivenolje -
10 g frisk gressløk -
20 g parmesan til topping
Kremet soppsaus:
-
2 stk. sjalottløk -
200 g frisk sjampinjong eller annen sopp -
1 ss nøytral olje -
1 ss smør -
50 g frisk spinat -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1 ss balsamicoeddik -
50 g parmesan -
3 dl kremfløte
Slik gjør du
"Jeg lever heller et kort og smakfullt liv, enn et langt og smakløst" - Ivar Follinglo Moe