Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Knekkebrød med blåmuggost og aprikoskompott

Knekkebrød med blåmuggost og aprikoskompott

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g tørket aprikos
  • 4 dl eplemost
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss sukker
  • 1 pk små knekkebrød
  • 200 g blåmuggost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Knekkebrød og ost hører godt sammen, og med aprikoskompott så blir dette en god match som kan nytes som fingermat eller som en av flere retter på bordet. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g tørket aprikos
  • 4 dl eplemost
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss sukker
  • 1 pk små knekkebrød
  • 200 g blåmuggost

Slik gjør du

  1. Kutt aprikosene i strimler.
  2. Ha aprikosene i en kjele sammen med eplemost, sitronsaft og sukker. Kok ned til en tykk konsistens, ca. 15 minutter og avkjøl.
  3. Temperer osten og del den i passelige størrelser.
  4.  Legg osten på knekkebrødene og ha aprikoskompotten over

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 21.06.2024 19:00:54