Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Karibiskinspirert helstekt kylling

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1500 g)
  • 2 dl kaktus/lime juice
  • 6 ss mørk rom
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ss rapsolje
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 0,25 ts malt nellik
  • 0,25 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 1 ts tørket timian
Del

Karibiskinspirert helstekt kylling

(5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en Calypsokylling med en så spennende smak at du vil føle for å svinge med hoftene!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1500 g)
  • 2 dl kaktus/lime juice
  • 6 ss mørk rom
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ss rapsolje
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 0,25 ts malt nellik
  • 0,25 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 1 ts tørket timian

Slik gjør du

  1. Tørk kyllingen godt utvendig og innvendig med tørkepapir. Bland sammen limejuice, rom, olje, sukker og krydder. Pensle kyllingen med blandingen.
  2. Stek kyllingen ved 180°C i ca. 1 time og 15 minutter, eller til det pipler ut klar kraft. Pensle kyllingen med limeblandingen hvert 10. minutt under stekingen. La kyllingen hvile i 10 minutter før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 27.01.2023 21:10:44