Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ostekake med 3 ingredienser

Japansk ostekake med tre ingredienser

Ingredienser

8  porsjoner
  • 250 g hvit sjokolade
  • 6 stk. egg
  • 250 g kremost naturell
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 316 kcal
Fett 23 g
Protein 10 g
Karbohydrater 18 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tre ingredienser er nok for å lage denne lekre ostekakevarianten som stammer fra Japan. Server den i all sin enkelhet med bare et lett melisdryss eller i selskap med frisk frukt eller bær.  

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

8  porsjoner
  • 250 g hvit sjokolade
  • 6 stk. egg
  • 250 g kremost naturell
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 316 kcal
Fett 23 g
Protein 10 g
Karbohydrater 18 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Dryss kaken med melis før servering.

Hvit sjokolade kan erstattes av alle typer sjokolade, også mørk sjokolade (70%). Hvit sjokolade gir en nydelig lys kake. Bruker man mørk sjokolade, blir det naturligvis en sjokoladekake.
Vil du ha litt mer smak i kaken, kan du tilsette litt vaniljesukker eller finrevet skall av appelsin, sitron eller lime.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB14 14.12.2024 15:24:26