Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hønsesuppe med asparges

Hønsesuppe med asparges

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 3 ss smør
  • 4 ss hvetemel
  • 2 l hønsekraft (kraft fra kokt høne)
  • 0,5 bunt frisk grønn asparges
  • 1,5 dl seterrømme eller crème fraîche
  • ca. 4 ss tomatpuré

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne suppen smaker helt nydelig. Husk at du må koke høns for å få den gode kraften som suppen er laget av.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 3 ss smør
  • 4 ss hvetemel
  • 2 l hønsekraft (kraft fra kokt høne)
  • 0,5 bunt frisk grønn asparges
  • 1,5 dl seterrømme eller crème fraîche
  • ca. 4 ss tomatpuré

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14470, server:MP-PRD-WEB12 15.06.2025 13:46:36